İstiklal İlkokulu

Vizyon: Teknolojiyi eğitimin her alanında kullanmak, sorunları bilimsel yöntemlerle çözümlemek. Nitelikli ve kaliteli bir eğitim vermek. Çağdaş, demokratik, hoşgörülü, bilinçli, kültürlü, sosyal yönü gelişmiş, karşılaştığı problemler karşısında tutarlı ve geçerli çözümler üretebilen, kapasitesini sonuna kadar kullanabilen, önder olabilecek öğrenci tipi yetiştirmek.

Misyon: Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir öğretim kültürü oluşturmak ve mesleki açıdan yetkin, toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmek. Türk Milli Eğitiminin amaçlarını gerçekleştirmek. Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda çalışmak. Sağlam karakterli, ahlaki değerlere sahip, iyi insan, örnek model, gelişen teknolojiye uygun bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 13.00-17.50
Sportif Etkinlikler: Badminton ve basketbol
Bilimsel Etkinlikler: Teknofest festivaline katılım
Proje Çalışmaları: Etwinning projeleri yürütmek
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus projeleri
Diğer Hususlar: 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan deprem felaketi nedeniyle ağır hasar alan okul binasının yıkım kararından dolayı eğitim öğretime aynı adresteki Şehit Mehmet Ali Sarak Ortaokulu binasında devam edilmektedir.

WEB - https://istiklalilk.meb.k12.tr

Adres - Kurtuluş mah. 7017 sokak no1 Merkez/Osmaniye

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri - Kurtuluş mah.

Adres - Kurtuluş mah. 7017 sokak no1 Merkez/Osmaniye

Ulaşım YÜRÜYÜŞ/DOLMUŞ

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Çarşıya 5dk. yürüme mesafesinde.